La vaccin sau... la noroc?

Luata initial in ras, in special din cauza numelui ei, gripa porcina a devenit, in timp, tot mai temuta si deloc amuzanta. Dupa moartea lui Toni Tecuceanu, actorul din echipa "Cronicii carcotasilor", atitudinea persoanelor publice fata de virusul AH1N1 s-a schimbat, transformandu-se din neincredere in ingrijorare sincera.

6 afișări
Imaginea articolului La vaccin sau... la noroc?

La vaccin sau... la noroc?

Cu toate ca samanta spaimei a incoltit in inima fiecaruia, nu toate vedetele aleg calea recomandata de medici, aceea a vaccinarii, unele preferand sa se bazeze pe imunitatea lor naturala.Oana Ionita, colega lui Toni Tecuceanu, nu pare foarte convinsa ca informatiile despre virusul AH1N1 sunt foarte corecte. "Bebelusa" se intreaba, indreptatita, cum de ea nu a luat boala, desi a petrecut cu Toni opt ore numai in masina si a si mancat din mancarea lui.

Citeste toata stirea pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici