Locuinţe mai ieftine în numai 2-3 ani

Ca urmare a corecţiilor la nivel global a valorii proprietăţilor imobiliare, şi jucătorii autohtoni îşi revizuiesc discursul cu privire la creşterea pieţei autohtone.

1 afișare
Imaginea articolului Locuinţe mai ieftine în numai 2-3 ani

Locuinţe mai ieftine în numai 2-3 ani

Repercusiunile cutremurelor imobiliare din Europa, dar şi de peste Ocean se fac simţite şi în România. Una dintre cele mai importante componente ale pieţei de profil, percepţia investitorilor, suferă mutaţii profunde. Preţurile locuinţelor nu dau încă înapoi. Însă, dacă în urmă cu numai o lună, reprezentanţii agenţiilor imobiliare şi dezvoltatorii declarau la unison că vor urma decenii de prosperitate pentru afacerile de gen, acum opiniile lor sunt mult mai rezervate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici