MApN SRL

O încrengătură de firme şi de interese s-a ţesut de-a lungul anilor între ministrul Apărării, dl Mihai Stănişoară, şi noul secretar de stat, şef al Departamentului pentru Armamente, dl Aurel Ionel Lascu. Cei doi au fost nu numai colegi de an la Politehnica din Timişoara, ci au conti­nuat o strânsă colaborare în ultimii 15 ani, când carierele lor profesionale şi afacerile i-au unit într-o adevărată frăţie.

3 afișări
Imaginea articolului MApN SRL

MApN SRL

Totul a culminat prin includerea lui Andrei Stănişoară, fiul de 22 de ani al ministrului, în acţionariatul firmei SITAS Tehnologia Apei SRL, din Turnu-Severin, înfiinţată de dl Lascu în 2006.Între ministru şi secretarul său de stat s-au clădit relaţii strânse prin firmele în care au fost fie acţionari,  fie administratori, fie executanţi, dl Stănişoară fiind mereu primul în ierarhie.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici