Marele lichidator

Industria lichidatorilor judiciari, pastoriti de afaceristul Arin Octav Stanescu (alias Arie Shalev, personaj cu dubla cetatenie romano - israeliana) este la un pas sa paraziteze banul public. Gratie unei suite de acte normative abil mestesugite, promovate in ultimul an, breasla lichidatorilor - denumiti azi practicieni in insolventa - se va putea imbogati peste noapte din nenorocirea altora, dar mai ales din banul public.

1 afișare
Imaginea articolului Marele lichidator

Marele lichidator

Un urias fond public, care se aduna regulat din taxele de la oficiile registrului comertului de pe langa tribunale, a fost dirijat sa ajunga din ograda Ministerului Justitiei, in administrarea unei asociatii de lichidatori "fara scop lucrativ" condusa de Arin Octav Stanescu, care va dispune dupa cum doreste de zeci de milioane de euro anual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici