Marius Avram arbitrează Steaua - Dinamo » Derby pe mîna gafeurului nr. 1

CCA a decis să-l trimită la Steaua - Dinamo pe Marius Avram, "centralul" care conduce detaşat în clasamentul erorilor de arbitraj din actualul sezon.

5 afișări
Imaginea articolului Marius Avram arbitrează Steaua - Dinamo » Derby pe mîna gafeurului nr. 1

Marius Avram arbitrează Steaua - Dinamo » Derby pe mîna gafeurului nr. 1

Derby de România va fi "fluierat" de acelaşi arbitru ca şi în tur, cînd Dinamo s-a impus cu 2-1. Vasile Avram, şeful CCA, l-a ales pe fiul său să oficieze în Ghencea la ceea ce aproape toţi foştii mari arbitri numesc "partida cel mai greu de dus la bun sfîrşit".

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici