Moldova, terorizată de ape

Potopul vine în Moldova din doi în doi ani. Aşa a devenit comuna Său­ceşti loc de pelerinaj pentru autorităţi. Ca într-un fel de campanie electorală, politicienii vin, promit şi pleacă. "Toţi vin şi pleacă. Ne vizitează ba ăla, ba ăla. Noi cu ce ne alegem? Rămânem să ne luptăm cu apele şi cu suferinţa", plângea o femeie de prin zona Su­ce­vei care tocmai îşi pierduse gos­po­dă­ria. În urmă cu doi ani, cele trei sate de la marginea Bacăului au fost inun­date.

3 afișări
Imaginea articolului Moldova, terorizată de ape

Moldova, terorizată de ape

Preşedintele Traian Bă­ses­cu a vizitat atunci localitatea Săuceşti. Sâmbătă a revenit, adus tot de ploi şi inundaţii. Oamenii i-au cerut pre­şe­din­telui construirea unui dig în zonă. "Acum iar ne-a luat apa. Vrem dig... Nu ne trebuie ajutoare. Vrem dig", i-a spus o femeie lui Băsescu. "Şi eu zic la fel", i-a replicat preşedintele. "Vă promit că anul acesta o să aveţi un dig", le-a spus Băsescu localnici­lor, înainte de a pleca din Săuceşti.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici