Nati Meir, ridicat de poliţişti pentru falsificare de bani

Nati Meir a fost săltat, ieri, de poliţişti şi condus la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) din Capitală pentru a fi audiat în legătură cu o sesizare potrivit căreia acesta ar fi înşelat mai multe persoane în timpul precampaniei sale pentru alegerile prezidenţiale.

2 afișări
Imaginea articolului Nati Meir, ridicat de poliţişti pentru falsificare de bani

Nati Meir, ridicat de poliţişti pentru falsificare de bani

Alte surse din rîndul anchetatorilor susţin că Nati Meir ar fi fost prins în flagrant delict, ieri, în sediul său de campanie, cînd oferea bancnote de 500 de euro inscripţionate "specimen", el fiind reclamat la Poliţie de mai mulţi cetăţeni cărora le promisese că-i ajută să obţină credite bancare.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici