Negoiţă măreşte contractul lui Prigoană cu peste 60%

Liviu Negoiţă îi umflă conturile colegului său de partid Silviu Prigoană din banii contribuabililor. Primăria Sectorului 3 a aprobat majorarea bugetului pentru plata serviciilor de salubritate cu peste 60%.

3 afișări
Imaginea articolului Negoiţă măreşte contractul lui Prigoană cu peste 60%

Negoiţă măreşte contractul lui Prigoană cu peste 60%

Astfel, firma lui Silviu Prigoană care se ocupă de colectarea gunoaielor, curăţarea străzilor şi canalelor de pe raza sectorului 3 al Capitalei va încasa, numai în 2010, aproximativ 74 milioane de lei. Hotărârea de suplimentare a bugetului a apărut după ce edilul-şef al Bucureştiului, Sorin Oprescu, şi-a exprimat intenţia de crea un serviciu unic de salubrizare la nivelul Capitalei, desfiinţând, astfel, contractele pe care fiecare primărie de sector le are în prezent cu diverse firme. Intervievat de reporterii "Puterea", Liviu Negoiţă a evitat să comenteze acest subiect.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici