Omul nostru de la Casa Albă

Nici nu s-au numărat voturile la alegerile din SUA şi politicienii români, în frunte cu preşedintele Băsescu şi premierul Tăriceanu, l-au şi bombardat pe învingătorul Obama cu scrisori de felicitare şi osanale, fiecare încercând să-şi deschidă o uşă la noua administraţie de la Casa Albă.

5 afișări
Imaginea articolului Omul nostru de la Casa Albă

Omul nostru de la Casa Albă

În corul lăudătorilor lui Obama s-a remarcat Mircea Geoană, cunoscut autor de epistole linguşitoare către preşedinţii învingători în alegeri (celebră fiind scrisoarea trimisă prin fax lui Emil Constantinescu în noaptea alegerilor din 1996).

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici