Pericole pe patru roţi: vitezomanii

Peste 1.000 de oameni mor, în fiecare an, în accidentele produse din cauza vitezei excesive, pe şoselele din România. „Vedetele” zilei se cred însă în afara statisticilor.

6 afișări
Imaginea articolului Pericole pe patru roţi: vitezomanii

Pericole pe patru roţi: vitezomanii

În această vară, omul de afaceri George Copos, fotbaliştii Claudiu Răducanu şi Cristian Tănase, fiul fostului premier Adrian Năstase şi manelistul Nicolae Guţă au rămas fără permisele de conducere pentru că au depăşit cu peste 50 de kilometri la oră viteza legală.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici