Ponta ar elimina vechea gardă PSD. Dar nu poate

Victor Ponta nu mai ştie cum să bage la cutie vechea generaţie din partid – mult prea cultivată de presă, în opinia lui. Din păcate pentru el, contextul politic intern şi extern PSD-ului nu este unul favorabil împlinirii visului în acest an. Ba chiar dimpotrivă – susţin cu aplomb mai mulţi dintre colegii săi de partid.

4 afișări
Imaginea articolului Ponta ar elimina vechea gardă PSD. Dar nu poate

Ponta ar elimina vechea gardă PSD. Dar nu poate

La cîteva luni după preluarea preşedinţiei PSD, Victor Ponta descoperă că alegerea sa a fost floare la ureche faţă de conducerea propriu-zisă a partidului. Partid care acum se confruntă cu un adevărat război al generaţiilor. Conform ultimelor informaţii vehiculate prin mediile interne social-democrate, noul lider este nemulţumit, de exemplu, de promovarea în mass-media tot a vechilor figuri pesediste - personaje care nu reprezintă şi nu se identifică cu noul look pe care Ponta vrea să-l imprime formaţiunii.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici