Preşedintele Băsescu, cel mai performant gunoier al ţării

„E o acţiune tipică pentru şefu’. A văzut gunoaiele astea când s-a dus la sfârşit de săptămână la mare, la maică-sa, s-a enervat, a dat mobilizarea şi s-a rezolvat treaba”. Viceprimarul Capitalei, Răzvan Murgeanu, ne explică în puţine cuvinte ce e cu nebunia aia de şantier apărut peste noapte pe „Cheiul gârlii”. Zeci de basculante, excavatoare, buldozere, tractoare şi sute de oameni ce dau la lopeţi sau la mături blochează Cheiul Dâmboviţei la ieşirea - până acum cea mai împuţită - a Bucureştiului.

1 afișare
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu, cel mai performant gunoier al ţării

Preşedintele Băsescu, cel mai performant gunoier al ţării

În norul de praf scos de cupele excavatoarelor se întrezăreşte cămaşa neagră a lui Silviu Prigoană. „Regele gunoaielor” enumeră: „Năstase a fost aici acum 3 ani, Tăriceanu acum o lună, Băsescu ieri. De unde se vede că Băsescu are sânge în instalaţie. Ce se face aici e o treabă ce sare de milionul de euro. A dat adunarea ca pe vremea lui Ceauşescu, iar firmele de construcţii şi noi, ăştia de la salubrizare, am venit benevol”. De la 7 dimineaţa s-a muncit în draci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici