Pretinşii moştenitori ai Hotelului Lido se acuză între ei

Revendicările sunt la modă în România secolului XXI. Din ce în ce mai atraşi de posibilele bunuri pe care le pot obţine în instanţă, pe baza unor documente mai mult sau mai puţin legale, potenţialii moştenitori bat drumul Bucureştiului de oriunde în lume s-ar afla. Este şi cazul urmaşilor celor cărora le-a aparţinut Casa Lido, care au ajuns să se certe între ei, reproşându-şi unul altuia încălcarea flagrantă a legii.

1 afișare
Imaginea articolului Pretinşii moştenitori ai Hotelului Lido se acuză între ei

Pretinşii moştenitori ai Hotelului Lido se acuză între ei

Simţindu-se excluşi de la masa succesorală, unii dintre moştenitori - familia Ghika - s-au adresat instanţei de judecată cerând anularea certificatului de moştenitor obţinut de Ioana Angelescu şi "stabilirea tuturor drepturilor conform legii, în baza dispoziţiilor art. 88 din Legea 36/1995".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici