"Prima casa", prima dezamagire: dobanda coboara doar cu 1%

Nici nu a apucat bine premierul Emil Boc sa anunte programul de locuinte "Prima Casa", despre care sunt deocamdata doar o tona de intrebari, ca ambele partide aflate la guvernare, PD-L si PSD, il folosesc la maxim in campania electorala.

4 afișări
Imaginea articolului "Prima casa", prima dezamagire: dobanda coboara doar cu 1%

"Prima casa", prima dezamagire: dobanda coboara doar cu 1%

Si premierul Emil Boc, de la PD-L, si Mircea Geoana, presedintele PSD, au declarat in weekend ca "Prima Casa" va contribui la revenirea economiei prin efectele "pe orizontala". Insa bancherii si analistii consultati de Ziarul Financiar afirma ca, pe baza datelor de pana acum, dobanda la credite se va reduce doar cu un punct procentual, iar efectul pentru piata imobiliara va fi mai mult psihologic.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici