Rapid, distrus de slugile lui Vîntu: Bunea, Toma şi Nedelcu!

Încă un scandal zguduie fotbalul românesc. Rapidul alimentează - episod, după episod, o serie parcă nesfârşită de scandaluri. De data aceasta, în spatele haosului organizat care înconjoară Rapidul se află un mogul, Sorin Ovidiu Vîntu, care a reuşit, prin interpuşii săi din fruntea Consiliului de Administraţie să împingă clubul giuleştenilor pe marginea prăpastiei.

7 afișări
Imaginea articolului Rapid, distrus de slugile lui Vîntu: Bunea, Toma şi Nedelcu!

Rapid, distrus de slugile lui Vîntu: Bunea, Toma şi Nedelcu!

Copos a aflat de combinaţiile complicilor lui S.O.V. - Alexandru Bunea şi Constantin Toma - dar a declarat, ieri, pentru Antena 3: "Situaţia la Rapid este foarte delicată şi complicată. Nu pot să vorbesc nimic, dar nimic, despre ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp la Rapid", adăugând că "va pune lucrurile la punct cu omul de afaceri Fathi Taher atunci când acesta se va întoarce în ţară".

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici