Renault si GM ataca pozitia lui Tiriac din piata auto

Divizia auto a Tiriac Holdings, grup controlat de multimiliardarul Ion Tiriac, ar putea pierde, anul viitor, pozitia a doua in lupta cu urmatorii clasati - Renault Nissan Romania si General Motors Southeast Europe - pe segmentul importurilor auto, o afacere cu vanzari anuale de 3,5 miliarde euro. Compania din grupul Tiriac estimeaza, pentru acest an, vanzari de circa 36.000 de unitati, in crestere cu peste 28% fata de nivelul de 27.958 de unitati raportat anul trecut, pastrandu-si astfel cea de-a doua pozitie in clasamentul vanzarilor pe segmentul de import.

1 afișare
Imaginea articolului Renault si GM ataca pozitia lui Tiriac din piata auto

Renault si GM ataca pozitia lui Tiriac din piata auto

Compania este precedata de Porsche Romania, care va consemna in acest an vanzari totale de circa 60.000 de masini, cu o crestere de circa 40% si afaceri de peste un miliard de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici