Reţeaua spionilor din dormitor, sub anchetă

53 de persoane "din lumea bună" sunt cercetate pentru că şi-ar fi spionat amantele, angajaţii sau partenerii de afaceri cu aparatură ilegală de interceptare telefonică şi ambientală. Dispozitivele de urmărire ar fi fost cumpărate cu sume de până la 2.000 de lei de la un hunedorean, specialist în IT.

4 afișări
Imaginea articolului Reţeaua spionilor din dormitor, sub anchetă

Reţeaua spionilor din dormitor, sub anchetă

Persoanele care au folosit softuri pentru interceptări cumpărate de la Dan Nicolae Oproiu au diferite profesii: judecător, procuror, poliţist, inginer, medic, demnitar, un fost deputat, oameni de afaceri, susţin surse judiciare.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici