Romania iese in strada!

La inceputul acestei saptamani, Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), organizatie reprezentativa la nivel national, a anuntat oficial ca a declansat conflictul de munca. Sindicalistii ameninta ca vor bloca institutiile statutului daca revendicarile lor vor fi tratate in continuare cu dispret si indiferenta. FNSA a notificat deja sefii institutiilor abilitate sa rezolve revendicarile sindicale - premierul Calin Popescu Tariceanu, ministrul Internelor, Cristian David, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ministrul Muncii, Paul Pacuraru, si presedintele ANFR, Joysef Birtalan. Deocamdata, toti acestia tac malc din luna octombrie a anului trecut! Pe scurt, a fost declansat conflictul de interese dintre fuctionarii din administratia publica si cele patru institutii.

1 afișare
Imaginea articolului Romania iese in strada!

Romania iese in strada!

In comunicatul de presa al FNSA se arata ca motivul declansarii acestui conflict de munca este acela ca “institutiile amintite mai sus nu au rezolvat niciuna dintre revendicarile noastre, formulate in luna octombrie 2007”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici