Salarii şi nesimţire

Cel mai mare venit brut anual al unui director din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a fost de 177.295 lei, reprezentând veniturile realizate în 2007 de vicepreşedintele ANRE, Nicolae Opriş, potrivit declaraţiilor de avere publicate de ANRE.

1 afișare
Imaginea articolului Salarii şi nesimţire

Salarii şi nesimţire

"ANRE nu primeşte niciun fel de fonduri publice de la bugetul de stat. Salariaţii ANRE nu sunt funcţionari publici, aceştia fiind personal contractual, conform legislaţiei specifice. Din acest punct de vedere, pentru această categorie de personal, se aplică prevederile Codului muncii, potrivit cărora salariul este confidenţial, angajatorul având obligaţia de a lua măsurile necesare pentru asigurarea confidenţialităţii", se arată într-un comunicat.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici