Sar la gatul Columbenilor

Dupa ce milionarul Irinel Columbeanu si-a inregistrat numele la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), romanii care se numesc tot Columbeanu s-au revoltat si spun ca gestul omului de afaceri 'este o nesimtire'! Columbenii de rand il desfiinteaza pe celebrul Irinel si se considera sfidati de decizia acestuia.

1 afișare
Imaginea articolului Sar la gatul Columbenilor

Sar la gatul Columbenilor

Irinel Columbeanu si-a inregistrat numele la OSIM pentru a se asigura ca va fi numai al lui si ca nimeni nu-l va folosi in prejudiciul sau. 'Mi-am inregistrat toate variantele de nume. Atat Irinel Columbeanu, cat si Columbeanu separat', ne-a declarat milionarul de la Izvorani. Nimic anormal daca ne gandim la notorietatea omului de afaceri. Numai ca Irinel nu este singurul roman care se numeste Columbeanu. Celorlalti Columbeni nu le-a picat deloc bine gestul milionarului si reactia lor este vehementa: 'Este mai mult decat nesimtire ce a facut Irinel. Este ceva absurd! Si pe mine ma cheama Columbeanu, am scris numeroase carti, am regizat filme si nu mi se pare corect ca el sa inregistreze numele la OSIM', ne-a declarat revoltat regizorul Mihnea Gheorghe Columbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici