Scandal în familia lui Drăgulescu

Gimnastul Marian Drăgulescu are probleme din ce în ce mai mari. După ce a fost nevoit să ia o pauză mai îndelungată, din cauza unei accidentări la coloană, “Marocanul” are acum bătăi de cap în viaţa particulară.

1 afișare
Imaginea articolului Scandal în familia lui Drăgulescu

Scandal în familia lui Drăgulescu

Relaţia sportivului cu soţia sa, Larisa, este pe cale să se rupă, cei doi fiind, potrivit revistei “Vip”, în pragul divorţului. Mai mult, campionul pare să fie mai mult decât decis să pună capăt căsniciei, după ce săptămâna trecută a schimbat yala, iar Larisa nu a putut intra în casă pentru a-şi lua lucrurile. Tânăra a venit la apartamentul în care a locuit împreună cu Marian şi cei doi copii însoţită de poliţie şi de executorul judecătoresc. A intrat în casă, şi-a făcut bagajele şi a plecat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici