Sile Pietroi – pus în libertate pentru că are rate la bănci

Interlopul Sile Pietroi a fost pus în libertate pentru că trebuia să-şi plătească ratele la maşini şi la bancă. Pe lângă faptul că este cardiac şi nu suportă arestul, Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi, s-a cerut afară din celulă şi pentru că „are 4 maşini luate în leasing, pe care trebuie să le achite cu 300 milioane lei pe lună, având de achitat şi un credit la bancă”, se arată în încheierea şedinţei prin care interlopul a fost eliberat din arest de judecătorul Maria Tripăduş, de la Tribunalul Bucureşti.

1 afișare
Imaginea articolului Sile Pietroi – pus în libertate pentru că are rate la bănci

Sile Pietroi – pus în libertate pentru că are rate la bănci

Instanţa a subliniat şi modul „defectuos” în care se desfăşoară ancheta în care este implicat Fierbântu. Potrivit judecătorior, Sile Pietroi şi tovarăşul său de celulă, Gică Pârvulescu, pot fi cercetaţi în stare de libertate pentru că nu există riscul ca aceştia să se sustragă de la cercetări şi deoarece procurorii nu au adus probe suficiente.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici