Spitalele dau in clocot

Ministrul Sanatatii a luat prea tarziu decizia de dotare a spitalelor cu echipamente de racire a aerului. Pana si in spitalele bucurestene, aflate mai mult in vizorul ministrului, pacientii isi aduc de acasa ventilatoare.

1 afișare
Imaginea articolului Spitalele dau in clocot

Spitalele dau in clocot

In majoritatea spitalelor mari din tara si din Bucuresti nu exista aparate de aer conditionat. In maternitati, bebelusii sufera de caldura. In spitalele din Vrancea pacientii se inghesuie cate doi in pat. Cele mai napastuite victime ale caniculei sunt bolnavii internati in spitale.Boala lor si-a facut in aceste zile un aliat puternic din temperaturile de peste 40 de grade Celsius. La spitalele judetene si din Bucuresti sistemele de racire a aerului lipsesc. Putini pacienti beneficiaza de instalatii de aer conditionat in saloane. Marea majoritate patimesc, numarand zilele pana la externare. La Maternitatea Bucur din Bucuresti bebelusii care s-au nascut in zodia caniculei respira aerul racit de ventilatoarele aduse de parinti, iar in saloane caldura este insuportabila. Femeile care au nascut isi pun pe perne sticle cu apa rece pentru a se racori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici