Stefan Iordache: "Vreau sa lupt cu moartea. Vreau sa o vad, sa o simt"

La numai 67 de ani, maestrul stefan Iordache s-a stins din viata in urma unui stop-cardiorespirator, ieri la ora 9.00 dimineata.

1 afișare
Imaginea articolului Stefan Iordache: "Vreau sa lupt cu moartea. Vreau sa o vad, sa o simt"

Stefan Iordache: "Vreau sa lupt cu moartea. Vreau sa o vad, sa o simt"

Internat initial la Spitalul Elias, actorul a fost transferat dupa cateva zile la un spital vienez, la cererea lui expresa. Cauza mortii se pare ca a fost o boala incurabila, cel mai probabil o leucemie, actorul tinandu-si ascunsa boala de prieteni si cunoscuti, care au primit vestea internarii si apoi a mortii sale ca un soc. Ludmila Patlanjoglu, autoarea monografiei "Regele Scamator – Stefan Iordache", dedicata marelui actor, ne-a declarat: "Inainte cu cateva clipe de a trece in nefiinta, Stefan Iordache a cerut sa i se aprinda o lumanare.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici