Stoichiţă trebuie să se descurce cu bani puţini!

Zilele în care Becali arunca în stânga şi în dreapta cu banii pentru transferuri au apus la Steaua. Dacă Gică Hagi şi Marius Lăcătuş se bucurau de jucători aduşi pe bandă rulantă, nu aceleaşi lucru se poate spune în acest moment şi de Stoichiţă.

3 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă trebuie să se descurce cu bani puţini!

Stoichiţă trebuie să se descurce cu bani puţini!

Surse din anturajul roş-albaştrilor ne-au dezvăluit că zilele trecute Gigi Becali le-a spus angajaţilor săi că nu este dispus să aloce în această iarnă mai mult de 500.000 de euro pentru transferuri. Cu toate acestea, Mihai Stoichiţă speră ca finanţatorul stelist să mai suplimenteze suma cu cel puţin 300.000 de euro.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici