Tandarei, spaima Angliei

Orasul Tandarei a ajuns brusc spaima Europei, dupa ce tabloidele britanice The Sun si Daily Mail au scris ca 150 de minori romi au fost luati de la scoala 1 din localitate si fortati sa cerseasca sau sa fure in Anglia. Jurnalistii straini au relatat ca puradeii au fost obligati sa abandoneze cursurile pentru a imbogati o retea de traficanti cu origini in localitatea din judetul Ialomita. In sprijinul acestor acuze, tabloidele au publicat o declaratie a directoarei Steluta Mitrea, sefa peste trei scoli din Tandarei.

1 afișare
Imaginea articolului Tandarei, spaima Angliei

Tandarei, spaima Angliei

"Este o mare minciuna. Sunt de fapt 150 de elevi care au abandonat scoala si nici macar nu sunt toti romi", a spus directoarea, care vrea acum sa se judece cu tabloidele britanice care i-au rastalmacit spusele. Seful politiei si consilierul local cu problemele romilor neaga la unison ca ar exista in orasul lor astfel de retele. Fum fara foc insa nu iese. Legatura dintre arestarea spectaculoasa de vineri din Anglia si Tandarei sunt doi traficanti care au locuit candva aici, dar s-au mutat, sustin ei. Orasul de circa 12.000 de locuitori este impartit intre cei aproape 60% romani si restul romi. Cei mai multi minoritari locuiesc in satul Strachina, poreclit de localnici "in tiganie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici