Traian Basescu a fredonat alaturi de Loredana Groza

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, alaturi de lideri ai PD, au participat, vineri seara, la concertul organizat de ziua municipiului Oradea si a urcat pe scena unde cinta Loredana Groza, alaturi de care a fredonat refrenul unei piese.

1 afișare
Imaginea articolului Traian Basescu a fredonat alaturi de Loredana Groza

Traian Basescu a fredonat alaturi de Loredana Groza

Dupa ce primarul Oradei, Petru Filip, i-a urat bun venit, seful statului s-a urcat pe scena si s-a adresat celor aproximativ 3-4.000 de oradeni aflati in Piata Centrala din Oradea, spunindu-le ca nu vrea sa tina un discurs, insa i-a asigurat ca asa cum a venit ca primar al Capitalei, vine ca presedinte al României si va veni si atunci cind nu va mai fi presedinte pentru ca-i place mult intre ei. Traian Basescu si-a incheiat cuvintul spunind: "Si sa dea Dumnezeu sa traim bine!". Dupa ce a asistat la concertul Loredanei Groza, care a durat circa o ora, Traian Basescu s-a indreptat spre aeroport cu directia Bucuresti, anuntind ca duminica va fi prezent la Iasi, de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici