Traian Băsescu: Nu ne scoate din dificultate nicio lozincă!

„Susţin fără rezerve că soluţia adoptată în proiectul de acord cu FMI este cea mai bună soluţie pe care Romånia o putea adopta în acest moment. Văd că toată lumea dă soluţii, partidele se reped să-şi anunţe la televizor soluţiile, dar acestea nu sunt susţinute de cifre.

4 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Nu ne scoate din dificultate nicio lozincă!

Traian Băsescu: Nu ne scoate din dificultate nicio lozincă!

Pe aceşti dilentanţi îi consider nişte promotori ai dezinformării romånilor", a declarat, ieri seară, preşedintele Traian Băsescu, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, în urma reuniunii avute cu reprezentanţii Executivului, sindicatelor şi patronatelor pe tema memorandumului cu FMI. Traian Băsescu a anunţat că a decis, împreună cu primul-ministru, Emil Boc, ca scrisoarea de intenţie către Fondul Monetar Internaţional să nu fie adoptată de Guvern decåt dacă are avizul Consiliului Economic şi Social, ceea ce reprezintă o premieră în politica romånească.


Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici