Udrea cheltuieşte cât 471 de parlamentari

Bugetul pe 2009 al Ministerului Turismului, în fruntea căruia se află Elena Udrea, va fi de 397 milioane lei, cu doar 25 de milioane de lei mai mic decât suma alocată Senatului şi Camerei Deputaţilor, care se ridică la 422 de milioane de lei. Defalcat, Senatul va avea 120 de milioane de lei, iar Camera Deputaţilor, 302.

1 afișare
Imaginea articolului Udrea cheltuieşte cât 471 de parlamentari

Udrea cheltuieşte cât 471 de parlamentari

Ministerul Elenei Udrea beneficiază de creşterea cea mai substanţială a bugetului, comparativ cu anul trecut. În 2008, Agenţia Naţională pentru Turism a cheltuit 40.392.000 de lei. E drept, Agenţia avea mai puţini angajaţi (139, faţă de 229 cât sunt în prezent), însă obiectul de activitate era acelaşi. Suma alocată Ministerului Turismului este prevăzută în Bugetul de stat pe 2009, avizat sâmbătă de comisiile parlamentare de resort.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici