Ultimatum pentru Guvernul Tariceanu

PSD a somat Guvernul ca pana miercuri sa vina cu solutii clare privind cresterea pensiilor, in caz contrar, social-democratii anuntand depunerea unei motiuni de cenzura. Saptamana se anunta incarcata, intrucat vor fi dezbatute si motiunile simple ale PD si PLD, pe agricultura si sanatate dar si cea a PSD, tot pe domeniul agriculturii. Toate cele trei motiuni aduc acuze grave guvernului Tariceanu, insa rezultatul lor depinde de modul in care PSD, pe de-o parte si PD-PLD pe de cealalta isi vor sustine sau nu textele in Parlamentul Romaniei. Motiunea de cenzura ar putea fi depusa pana joi.

1 afișare
Imaginea articolului Ultimatum pentru Guvernul Tariceanu

Ultimatum pentru Guvernul Tariceanu

http://www.cronicaromana.ro/ultimatum-pentru-guvernul-tariceanu.html

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici