Vacanţele răsfăţatei Udrea, cea mai scumpă distracţie anticriză

Printre măsurile urgente anticriză centralizate de Guvern şi care au cel mai mare grad de probabilitate să intre la calculul bugetului, Guvernul a strecurat o cheltuială de două miliarde de lei pentru introducerea tichetelor de vacanţă.

1 afișare
Imaginea articolului Vacanţele răsfăţatei Udrea, cea mai scumpă distracţie anticriză

Vacanţele răsfăţatei Udrea, cea mai scumpă distracţie anticriză

Această măsură, promovată de Ministerul Turismului, este chiar pe al patrulea loc în topul cheltuielilor privind măsurile urgente împotriva crizei economice, depăşind finanţările acordate sectorului auto, sumele necesare pentru o eventuală sporire a salariilor bugetarilor (cu inflaţia) sau finalizarea capitalizării CEC.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici