„Violatorul român“, un mit convenabil în Italia

După un viol desfăşurat sâmbătă asupra unei fete de 14 ani într-un parc din Roma, pentru care sunt bănuiţi doi români, patru români au fost bătuţi, duminică, într-un bar din apropierea parcului de un grup de 10-15 persoane cu feţe acoperite şi înarmate cu bâte din lemn. Doi dintre români se află la Spitalul San Giovanni.

1 afișare
Imaginea articolului „Violatorul român“, un mit convenabil în Italia

„Violatorul român“, un mit convenabil în Italia

În aceeaşi zi, alţi doi români au fost agresaţi în plină stradă, într-un cartier din Roma, unul dintre ei fiind transportat la spital. Aceste violenţe împotriva românilor, fără a se ţine cont dacă este vorba de cetăţeni cinstiţi, par să se repete după fiecare incident în care se presupune că ar fi fost implicaţi concetăţeni ai noştri. Lanţul de tensiune şi xenofobie este întreţinut şi de declaraţiile iresponsabile ale unor politicieni.„Etnia română, dacă este reprezentată de astfel de personaje specializate în violuri, nu este demnă să rămână într-o Europă unită“, a spus de curând senatorul Piergiorgio Stiffoni, din Liga Nordului.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici