Zicu a fost oferit Stelei de Ioan Becali

Pentru a-i demonstra că îi este aliat după ce s-au împăcat, Giovanni i l-a propus vărului său pe Zicu, însă Gigi Becali nu pare încîntat de idee. Bomba-bombelor pe piaţa transferurilor în pauza de iarnă ar putea veni pe traseul Ştefan cel Mare - Ghencea. Subiectul? Ianis Zicu, unul dintre cei mai importanţi jucători din Liga I!

1 afișare
Imaginea articolului Zicu a fost oferit Stelei de Ioan Becali

Zicu a fost oferit Stelei de Ioan Becali

Zicu i-a fost propus de Giovanni lui Gigi Becali, cu care s-a împăcat în urmă cu două luni. Tocmai pentru a-i demonstra vărului său că va fi alături de el şi că acesta se poate baza pe sprijinul său, Ioan Becali i l-a oferit pe tavă pe atacantul dinamovist. "Gigi, îl vrei pe Zicu? Ţi-l pot aduce imediat, trebuie doar să-l vrei", i-a spus Giovanni patronului din Ghencea într-o întîlnire la reşedinţa lui Gigi de pe Aleea Alexandru, la care au luat parte mai multe persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici