Anca Alungulesei, creatoarea PsihoDietei şi terapeut in Nutritie, organizeaza cursul de slabit in grup unde se pot topi între 7 şi 22 kg

Anca Alungulesei, terapeut în nutriţie, cu o expertiză de peste 10 ani în domeniul alimentaţiei sănătoase, a demonstrat prin nenumărate exemple şi rezultate, că în 8 săptămâni de Psiho-Dietă, într-un program de grup, se pot slăbi între 7 şi 22 kg şi se pot topi între 15 şi 25 de cm în talie fără frustrări sau renunţări.

590 afișări
Imaginea articolului Anca Alungulesei, creatoarea PsihoDietei şi terapeut in Nutritie, organizeaza cursul de slabit in grup unde se pot topi între 7 şi 22 kg
În acest scop, Anca Alungulesei începe din 7 aprilie un nou curs de grup, cu locuri limitate, dar cu obiective nelimitate pentru cei care doresc să slăbească şi să-şi regleze relaţia cu mâncarea. Etapele prin care trec cei care aleg Psiho-Dieta, metoda creată de Anca Aungulesei după ani de studiu, documentări şi cercetări alimentare şi terapeutice, are ca scop transformarea persoanei într-un consumator moderat si selectiv de alimente, indiferent de alimentele sabotoare. Înscrierile pentru noul curs de grup „Slăbeşte şi transformă-ţi relaţia cu mâncarea în doar 8 săptămâni, fără diete restrictive!” se pot face, până pe data de 30 martie, pe blogul ei, https://www.anca-alungulesei.ro/. 

Procesul de transformare prin care vor trece cursanţii în timpul celor 8 săptămâni

  • Săptămâna 1: Obiectivul de a slăbi vs intenţia reuşitei;
  • Săptămâna 2: Pregătirea pentru succes în acest proces 
  • Săptămâna 3:  Depăşirea dependenţelor alimentare 
  • Săptămâna 4: Tehnica Auto-Mind-Reset - schimbarea tiparului de gândire care stă la baza tiparului alimentar;
  • Săptămâna 5: Activarea arderii surplusului de grăsime 
  • Săptămâna 6: Importanţa microbiotei intestinale
  • Săptămâna 7: Noua identitate – depăsirea “zidului rezistentei” şi resetarea aşteptărilor;
  • Săptămâna 8: Amplificarea încrederii în propriul proces astfel încât să fie durabil şi sustenabil.
 
Creierul este elementul cheie care domină, completează şi potenţează strategia programului alimentar personalizat şi transformă astfel “dieta” clasică într-un succes. Anca Alungulesei subliniază că rezultatele din Psiho-Dietă sunt accelerate în momentul în care persoana care îşi doreste să slăbească face parte şi dintr-un grup de mentorat si suport, grup care se confruntă cu aceleaşi nevoi, blocaje, dar care are şi aceleaşi obiective: dorinţa de a avea cu adevărat succes în procesul de slăbire. În grupul de suport, energia, experienţele, blocajele, satisfacţiile, meniurile sunt împărtăşite şi devin un instrument în plus, de mare folos, în eliberarea kilogramelor, dar şi în procesul de eliberare a emoţiilor puternice care întretin relaţia nesănătoasă cu mâncarea şi, implicit, obiceiurile nesănătoase.
 
 „Psiho-Dieta are rezultate uimitoare în timp scurt, însă şi pe termen lung, cel mai probabil pentru toată viaţa. Demonstraţia s-a petrecut sub ochii noştri, odată cu parcursul campaniei „România arde grăsimea”, în care cei 6 concurenţi înscrişi şi-au depăşit obiectivele propuse în doar câteva săptămâni, au slăbit împreună peste 100 de kg şi au topit peste 100 de cm de grăsime din talie. Este uimitor cât de puternică este energia unui grup şi cât impact au poveştile celor din jur asupra experienţei persoanele! Pe lângă etapele de terapie nutriţională şi de strategia nutriţională personalizată, cei 6 concurenţi au beneficiat de forţa grupului din care au făcut parte. Fiecare zi de Psiho-Dietă a fost un loc de întâlnire, de împărtăşire a experienţelor şi de motivaţie pentru toţi concurenţii”, explică Anca Alungulesei revelaţiile pe care le-a avut pe parcursul campaniei „România arde grăsimea” care a adunat în jurul ei o comunitate de mii de persoane dornice să înţeleagă culisele eşecurilor din dietele clasice. 
 
În procesul de Psiho-Dietă, schimbările se produc dincolo de farfuria cu mâncare şi de rezultatele în cifre. „Rezultatele în Psiho-Dieta de grup se amplifică. Dar ce este cel mai impresionant este că schimbarea pe care o face o persoană poate contribui şi la schimbarea celor din jur, pentru că puterea exemplului şi mai ales încrederea pe care o dobândeşti atunci când ai succes este molipsitoare şi ajunge sa ii inspire si pe cei din jur. De exemplu, în campania „România arde grăsimea”, familiile participanţilor, chiar dacă nu au participat efectiv la programul de lucru, au slăbit peste 30 de kg”, subliniază Anca Alungulesei puterea grupului în procesul de slăbire şi de control al emoţiilor în relaţia cu mâncarea. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici