Kate Middleton a fost forţată să facă videoclipul în care anunţă că suferă de cancer: cineva era gata să-i dezvăluie boala

Noi zvonuri sosesc de la Londra şi se referă la videoclipul pe care Kate Middleton l-a făcut recent pentru a anunţa lumii întregi că este tratată pentru cancer.

8240 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton a fost forţată să facă videoclipul în care anunţă că suferă de cancer: cineva era gata să-i dezvăluie boala

Kate Middleton a fost forţată să facă videoclipul în care anunţă că suferă de cancer: cineva era gata să-i dezvăluie boala

Potrivit publicaţiei Daily Mail, se pare că Prinţesa de Wales a fost nevoită să povestească ce se întâmplă cu starea ei de sănătate. Cineva descoperise diagnosticul primit după operaţia abdominală din ianuarie, efectuată la Clinica din Londra.

Soţia prinţului William nu a mai putut aştepta, deşi a acceptat să distribuie acel celebru videoclip, după ce a vorbit mai întâi despre starea ei de sănătate copiilor George, Charlotte şi Louis.i

Daily Mail, citând o sursă „bine informată” care a rămas anonimă, susţine că Prinţesa de Wales a fost nevoită să grăbească procesul anunţându-şi tuturor boala, pentru că o anumită persoană era gata să dezvăluie totul.

Nu se ştie cine ar putea fi această persoană, în afara anturajului ei de la Palatul Kensington, şi cum a aflat despre cancerul lui Kate. Când Palatul a aflat de boală, însă, a făcut totul pentru a-i permite lui Catherine să fie prima care face anunţul.

Se ştie de ceva vreme că cineva a încercat să fure fişele medicale ale Prinţesei de la Clinica din Londra, unde aceasta a rămas mult timp internată în spital, în ianuarie anul trecut.

Cu toate acestea, înainte de a realiza videoclipul, Kate şi William au convenit că micuţii ar trebui să ştie primii care este starea de sănătate a mamei lor, înaintea oricui altcuiva.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici