„Lucrurile se vor înrăutăţi”. Ce titan mondial din IT face aceste previziuni

„Lucrurile se vor înrăutăţi înainte de a se îmbunătăţi”, spune ex-CEO-ul de la Cisco, liderul mondial din IT şi reţele. John Chambers, care este expert în analiza de risc economic, prevede că economia Statelor Unite nu se va recupera complet până anul viitor.

849 afișări
Imaginea articolului „Lucrurile se vor înrăutăţi”. Ce titan mondial din IT face aceste previziuni

„Lucrurile se vor înrăutăţi înainte de a se îmbunătăţi”. Care sunt previziunile unui titan mondial din IT

„Lucrurile se vor înrăutăţi înainte de a se îmbunătăţi”, spune ex-CEO-ul de la Cisco, liderul mondial din IT şi reţele. John Chambers, care este expert în analiza de risc economic, prevede că economia Statelor Unite nu se va recupera complet până anul viitor. 

John Chambers este CEO-ul care a crescut de aproape 40 de ori veniturile anuale ale titanului tehnologic Cisco, aducând compania la o cifră de afaceri de 40 de miliarde de dolari între 1995 şi 2015.

 

„Guvernul Federal, Banca Centrală şi Trezoreria au făcut o treabă uimitoare şi au reacţionat extrem de repede. Dar nu se po face magii, iar următorul trimestru va fi urât", a avertizat Chambers.

 

Funcţionarii şi-au închis afacerile şi i-au îndemnat pe oameni să rămână acasă, ceea ce a dus la aproape 10 milioane de cereri de şomaj în SUA, în ultimele două săptămâni. Există în continuare o criză de materiale medicale indispensabile, cum ar fi măştile şi ventilatoarele, iar transportul maritim funcţionează la mai puţin de 5%. 

 

Autorităţile au încercat să diminueze rata de dobândă, reducând achiziţiile de obligaţiuni şi alocând miliarde de dolari pentru a ajuta companiile aeriene şi alte industrii aflate în dificultate, primăriile, întreprinderile mici, furnizorii de servicii medicale şi gospodăriile.

 

“E timpul să te reinventezi sau să fii lăsat în urmă. Tu alegi! Criza actuală va distruge companiile mai slabe, dar va oferi oportunităţi uriaşe pentru cei inovatori”, a mai spus Chambers.

 

El a dat ca exemplu reacţia Cisco la pandemia de gripă aviară din 2005, lansând TelePresence, un pionier în produsele de videoconferinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici