Noua Zeelandă NU MAI ARE pacienţi bolnavi de coronavirus. Cinci zile consecutive fără cazuri noi

Noua Zeelandă nu mai are niciun pacient spitalizat pentru Covid-19 şi nu a descoperit niciun nou caz în ultimele cinci zile, potrivit autorităţilor citate de Daily Mail.

168 afișări
Imaginea articolului Noua Zeelandă NU MAI ARE pacienţi bolnavi de coronavirus. Cinci zile consecutive fără cazuri noi

Noua Zeelandă NU MAI ARE pacienţi bolnavi de coronavirus. Cinci zile consecutive fără cazuri noi

Ultimul pacient a fost externat acum două nopţi dintr-un spital din Auckland şi simbolizează victoria insulei din Pacific asupra coronavirusului. În prezent, doar 21 de persoane sunt infectate, dar niciuna dintre ele nu este suficient de bolnavă pentru a avea nevoie de tratament la spital. Doar trei noi infecţii au fost descoperite de pe 11 mai şi până în prezent.

Noua Zeelandă a confirmat primul său caz pe 26 februarie, dar şi-a închis graniţele până pe 19 martie şi a impus restricţii pe 26 martie. Succesul înregistrat de Noua Zeelandă săptămâna aceasta înseamnă şi ridicarea restricţiilor în următoarele săptămâni, fiind deja permise adunări de până la 100 de persoane. La slujbele religioase, la nunţi şi la înmormântări pot participa până la 100 de persoane, iar în curând, vor fi reluate şi călătoriile către Australia.
 
Conform cifrelor oficiale, Noua Zeelandă a efectuat 267.435 de teste şi are în stoc aproape alte 200.000 de kituri de testare. Guvernul a pus la dispoziţia publicului detalii  despre fiecare caz în parte.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici