Pandemia a dublat piaţa produselor bio. Argumentul clienţilor: ”Sunt un pic mai scumpe, dar merită”

  • Pandemia te-a făcut să conştientizezi că e important să ai un stil de viaţă sănătos.
  • Principalul jucător de pe piaţă produselor bio şi-a dublat cifra de afaceri în 2020.
  • Ciprian Stancu: clienţii nu doar mănâncă sănătos, ci îşi cumpără şi cosmetice bio.
281 afișări
Imaginea articolului Pandemia a dublat piaţa produselor bio. Argumentul clienţilor: ”Sunt un pic mai scumpe, dar merită”

Produsele bio, la mare căutare

În ultima vreme, ai început să fii mai conştient de cât de importantă este sănătatea.

Aşa se explică şi faptul că interesul pentru produsele bio a crescut. Pandemia te-a învăţat să fii mai atent la alimentaţia ta. Corina Dinu şi-a schimbat totuşi alimentaţia acum opt ani. A făcut tranziţia când a venit pe lume primul ei copil şi simţea nevoia de o schimbare pentru că şi metabolismul său se modificase.

CORINA DINU, clientă bio:

”Mă simt mai uşoară acum, dacă ar fi să zic în câteva cuvinte. În proporţie de 80, consumăm alimente ecologice. În general, v-am spus, cerealele nu lipsesc, agave, sirop de agave, consumăm zahăr brun sau tot soiul de chestii care ar putea să înlocuiască zahărul. Sunt un pic mai scumpe, dar merită”.

Unul dintre principalii jucători de pe piaţa produselor bio s-a bucurat, în 2020, de dublarea cifrei de afaceri. Ciprian Stancu, cofondator Republica Bio, spune că cine începe să aibă un stil de viaţă sănătos, începe să cumpere nu doar mâncare bio, ci şi cosmetice, detergenţi şi alte produse. 

SINCRON- CIPRIAN STANCU, cofondator Republica Bio:

”Trendul se continuă şi anul ăsta. Adică avem creşteri semnificative, peste 50% pe categoriile alimente, superalimente şi suplimente alimentare. Clar am observat o creştere foarte mare. În pandemie a fost o creştere cu totul neaşteptată pentru că toţi oamenii au conştientizat cât de importantă e sănătatea. Avem categorii precum suplimentele alimentare, superalimentele care au crescut mai mult decât dublu faţă de 2019”.

”Sunt două categorii de populaţie care trebuie să fie extrem de atente la ceea ce mănâncă. Asta-i categoria copiilor, unde ai un risc major că dacă în momentul în care introduce diversificarea, le dai să mănânce alimente convenţionale, ai un risc major să dezvolte alergii. 8:42 + 9:09- A doua categorie sunt persoanele de peste 40 de ani, când metabolismul începe să se reducă”:

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici