Valeria Herdea, numită preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Valeria Herdea a fost numită în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, potrivit unei decizii semnate de premierul Marcel Ciolacu şi puiblicată luni în Monitorul Oficial.

382 afișări
Imaginea articolului Valeria Herdea, numită preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Valeria Herdea se numeşte în funcţia de membru al consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate”, se arată în document.

La mijlocul lunii decembrie, Cristian Georgică Celea a fost numit interimar la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Postul devenise vacant după demisia lui Andrei Baciu.

„Astăzi mă adresez vouă cu sufletul deschis şi cu credinţa nestrămutată în valorile onoarei şi integrităţii. Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, am luat decizia de a-mi înainta demisia de onoare din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Aleg să îmi înaintez demisia de onoare datorită angajamentului meu faţă de principiile etice şi morale în care cred şi pe care le-am susţinut întotdeauna, şi nu dintr-o obligaţie legală”, a scris Andrei Baciu, luni, pe Facebook.

Andrei Baciu, fost secretar de stat cu atribuţii delegate de ministru în Ministerul Sănătăţii, a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave, în dosarul achiziţiei de vaccinuri anti-Covid, a anunţat DNA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici