10 oameni intoxicaţi cu fum într-un al doilea incendiu produs la căminul Universităţii de Medicină

10 oameni au fost intoxicaţi cu fum, dintre care opt au fost spitalizaţi, într-un al doilea incendiu produs miercuri la căminul studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

2729 afișări
Imaginea articolului 10 oameni intoxicaţi cu fum într-un al doilea incendiu produs la căminul Universităţii de Medicină

10 oameni intoxicaţi cu fum într-un al doilea incendiu produs la căminul Universităţii de Medicină

Incendiul a avut loc miercuri seara la o cameră din căminul studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Capitală, la faţa locului intervenind 13 autospeciale SMURD şi reprezentanţi ai Detaşamentului Special de Salvatori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov, Daniel Vasile, focul a pornit de la o cameră şi s-a propagat şi la o a doua încăpere. În urma incendiului, 10 persoane au fost intoxicate cu fum. Potrivit sursei citate, opt victime au fost transportate la spital. Patru oameni au fost duşi de urgenţă la Spitalul Floreasca, patru la Spitalul Universitar, în timp ce două persoane au refuzat internarea, au mai anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov.

"S-a acţionat în două direcţii: stingerea incendiului, respectiv căutarea-evacuarea victimelor cu autoscările pe faţadele clădirii", a spus Daniel Vasile.

Tot la căminul studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" a avut loc un alt incendiu cu câteva ore mai devreme. Acesta s-a produs la un corp de clădire vecin, iar opt oameni au fost evacuaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici