12 cetăţeni din Irak, Siria şi India au încercat să treacă ilegal frontiera cu Ungaria. Unde încercau să ajungă de fapt

Zece cetăţeni din Irak şi Siria şi doi din India au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Arad când au încercat să treacă ilegal frontiera, spre Ungaria.

449 afișări
Imaginea articolului 12 cetăţeni din Irak, Siria şi India au încercat să treacă ilegal frontiera cu Ungaria. Unde încercau să ajungă de fapt

12 cetăţeni din Irak, Siria şi India au încercat să treacă ilegal frontiera cu Ungaria

Sâmbătă, poliţiştii de frontieră din Vărşand, judeţul Arad, au prins 10 persoane la aproximativ 400 de metri faţă de linia de frontieră.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că aceştia sunt cetăţeni din Irak, respectiv Siria, opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani şi doi minori în vârstă de 17 ani.

Aceştia au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

De asemenea, vineri seară, politiştii de frontieră au prins în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota doi bărbaţi care, legitimaţi, au prezentat două permise de şedere având însemnele autorităţilor din Suedia, însă actele erau false.

S-a stabilit că cei doi sunt cetăţeni din India, în vârstă de 25 respectiv 28 de ani, care intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei în baza documentelor false.

Migranţii sunt acum cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi uz de fals.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici