15 persoane duse la audieri într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu de 160.000 de euro

Poliţiştii din Capitală au dus la audieri 15 persoane din Bucureşti, Sibiu şi Constanţa, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals şi uz de fals, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 160.000 de euro.

358 afișări
Imaginea articolului 15 persoane duse la audieri într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu de 160.000 de euro

15 persoane duse la audieri într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu de 160.000 de euro

Potrivit Poliţiei Capitalei, din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane, prin falsificarea de documente, ar fi încheiat, în mod fraudulos, contracte de telefonie mobilă, în numele unor societăţi comerciale, însuşindu-şi, ulterior, bunurile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că bănuiţii ar fi beneficiat de sprijinul mai multor persoane, care ar fi intermediat activarea contractelor sau ridicarea terminalelor mobile.

În urma punerii în aplicare a mandatelor de aducere, 15 persoane au fost duse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Ca urmare a probatoriului administrat în dosarul penal constituit la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale - Sector 3, toate cele 15 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. Ulterior, au fost prezentaţi în faţa magistraţilor cu propuneri legale, pentru 12 dintre acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar pentru celelalte 3 persoane, măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals şi uz de fals.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici