150 de poştaşi au protestat în Timişoara, nemulţumiţi de salariile mici şi condiţiile de muncă

Angajaţii Poştei Române din Timişoara au protestat, vineri dimineaţă, în faţa sediului Prefecturii Timiş, unde au cerut salarii mai mari şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

149 afișări
Imaginea articolului 150 de poştaşi au protestat în Timişoara, nemulţumiţi de salariile mici şi condiţiile de muncă

150 de poştaşi au protestat în Timişoara, nemulţumiţi de salariile mici şi condiţiile de muncă

Protestul organizat de Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România a durat aproximativ 30 de minute, timp în care manifestanţii au strigat "Hoţii" sau "Nu ne mai furaţi" şi au afişat pancarte cu mesaje precum "Vrem doar un salariu decent" şi "Noi muncim, iar voi furaţi, oare când vă săturaţi?".

Liderii sindicali spun că există pericolul ca, în viitorul apropiat, mai mulţi oameni să decidă să renunţe la activitate.

"La protest s-au solicitat creşteri salariale cu 200 lei, pentru început, nu foarte mult, şi condiţii de muncă. Cerem igienizarea oficiilor poştale, angajarea de personal, că suntem sub. Colegii lucrează în două, trei sectoare, în timpul concediilor. Acţiunea de protest a avut loc în întreaga ţară, timp de 30 de minute, între ora 09.00 şi 09.30. Probabil că vom mai protesta, vom mai organiza greve spontane. Dacă poştaşii nu vor mai putea rezista, probabil că vor lăsa geanta jos", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ambrosie Barna, liderul Sindicatului Lucrătorilor Poştali din Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici