25 de migranţi prinşi în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa

25 de cetăţeni din Africa şi Asia au fost prinşi în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa din România în Ungaria, pentru a ajunge în ţări din vestul Europei.

181 afișări
Imaginea articolului 25 de migranţi prinşi în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa

25 de migranţi prinşi în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa

25 de persoane din ţări din Africa şi Asia au fost oprite să treacă ilegal graniţa, în ultimele 24 de ore, în puncte de frontieră din vestul ţării, informează Poliţia de Frontieră.

La PTF Borş I s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean bulgar conducând un automarfar în care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, seminţe de floarea soarelui pe ruta Bulgaria-Finlanda. În urma controlului au fost depistaţi în autovehicul patru cetăţeni din Etiopia şi Nepal, intraţi legal în România, care intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera.

La vama Nădlac, tot într-un automarfar, au fost găsiţi 17 migranţi din Siria, Nepal şi Bangladesh, care, de asemenea, voiau să ajungă în ţări din vestul Europei.

Alte patru persoane, din Sri Lanka şi Bangladesh, care voiau să treacă ilegal graniţa, au fost oprite de poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Turnu. Migranţii erau pe jos, la 500 de metri de frontieră, când au fost găsiţi.

Se fac cercetări pentru trafic de migranţi pentru şoferi şi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici