69 de migranţi prinşi la graniţa cu Ungaria

Zeci de migranţi din Siria, Irak, Etiopia, Guineea şi Pakistan care încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria spre a ajunge în state din vest au fost prinşi de poliţiştii de frontieră. Majoritatea erau ascunşi în automarfare.

129 afișări
Imaginea articolului 69 de migranţi prinşi la graniţa cu Ungaria

Sursa foto: Politiadefrontiera.ro

69 de cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în mai multe mijloace de transport, au fost depistaţi în ultimele 24 de ore, informează Poliţia de Frontieră.

În două autocamioane care au ajuns în vama Nădlac II, conduse de un cetăţean turc şi de un român, au fost găsite în total 32 de persoane care încercau să treacă ilegal graniţa. Vehiculele transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilă pentru societăţi comerciale din Austria şi Germania.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Nădlac I au găsit migranţi într-un automarfar. Şoferul, un turc, transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, vin, pe ruta Georgia – Polonia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 23 de cetăţeni străini.

De asemenea, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu au oprit, în apropierea frontierei, doi cetăţeni români, în vârstă de 19, respectiv 23 de ani, aflaţi la volanul a două autoturisme înmatriculate în România. Acestea transportau 14 cetăţeni străini.

În urma cercetărilor s-a stabilit că persoanele care voiau să treacă ilegal graniţa sunt din Siria, Irak, Etiopia, Guineea şi Pakistan. Acestea intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

Poliţiştii fac cercetări pentru trafic de migranţi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici