70 de medici, asistenţi şi îngrijitori de la Spitalul Obregia au intrat în izolare la domiciliu după diagnosticarea unui pacient

  • Este alertă la Spitalul Obregia din Capitală. Zeci de medici şi asistenţi sunt acum în izolare după ce un pacient din unitatea sanitară a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.
11397 afișări
Imaginea articolului 70 de medici, asistenţi şi îngrijitori de la Spitalul Obregia au intrat în izolare la domiciliu după diagnosticarea unui pacient

70 de medici, asistenţi şi îngrijitori de la Spitalul Obregia au intrat în autoizolare la domiciliu - DE PUBLICAT SITE

70 de medici, asistenţi, îngrijitori de la  Spitalul Obregia din Capitală au intrat în izolare la domiciliu.

Măsura a fost luată de conducerea unităţii sanitare după ce un pacient din spital a fost diagnosticat cu COVID-19. Managerul spitalului spune că o singură secţie a fost afectată şi că deja s-a făcut triajul epidemiologic şi dezinfecţia.

"Aproximativ zece medici şi tot ce înseamnă personal medical, medici, asistenţi, îngrijitori...vor intra 70 de persoane în autoizolare la domiciliu 14 zile. O singură secţie este afectată, avem 20 de secţii, spitalul funcţionează normal, s-a făcut triajul epidemiologic şi dezinfecţia. Urmează să fie urmăriţi pacienţii internaţi în acea secţie, a declarat pentru Mediafax Adrian Ţîbîrnă, managerul unităţii sanitare. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici