75 de oameni au fost evacuaţi după ce un bloc din Timişoara a luat foc

  • Zeci de persoane au fost evacuate pe parcursul nopţii după ce un bloc din Timişoara a luat foc.
  • Un bărbat a fost transportat la spital fiind în stare de inconştienţă, au anunţat reprezentanţii pompierilor.
177 afișări
Imaginea articolului 75 de oameni au fost evacuaţi după ce un bloc din Timişoara a luat foc

Incendiul s-a produs în noaptea de luni spre marţi şi a fost anunţat la 112. Pompierii au fost anunţaţi că există mult fum într-un bloc cu patru etaje şi mansardă situat pe strada Fructelor din Timişoara.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi două echipaje SMURD. Pompierii au constatat că fumul provenea dintr-un apartament de la primul etaj al clădirii şi au evacuat zeci de persoane.

„La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 1 (bloc 4 etaje + mansardă) şi s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, iar casa scării era inundată cu fum. 14 adulţi s-au autoevacuat, iar alte 61 persoane (dintre care şi un minor) au fost evacuate de pompieri”, a transmis ISU Timiş.

Un bărbat care locuia în apartamentul care a luat foc a fost transportat la spital, în stare inconştientă.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în timpul somnului, au precizat pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici