A apărut o nouă meserie în Bucureşti? Vânătorii de fraieri în trafic!

Tot mai mulţi şoferi se plâng în ultima perioadă că sunt acroşaţi în trafic de diverse persoane, care după ce îi lovesc "inteligent" le cer bani ca să nu meargă la Poliţie să-i reclame. De regulă, şoferul lovit nu are martori care să-i probeze nevinovaţia, în timp ce "agresorul" este însoţit! Unii şoferi pică în plasă şi le dau bani sau bunuri doar ca să scape repede şi fără prea mari bătăi de cap, în timp ce alţii sunt "impasibili" şi nu cedează! Care e metoda de "operare"? Cum să te fereşti?

60 afișări
Imaginea articolului A apărut o nouă meserie în Bucureşti? Vânătorii de fraieri în trafic!

A apărut o nouă meserie în Bucureşti? Vânătorii de fraieri în trafic! (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Omul înscenează un accident şi chiar dacă probabil îşi recuperează bani de la RCA apoi, deşi poate nu a fost accidentat, cere bani şi de la cel "care chipurile l-a lovit". Tehnica este simplă: cel implicat, victimă singură în maşină, este şantajat cu reclamaţia la poliţie pentru că, de regulă, dacă nu dai prioritate ţi se ia permisul. Cine nu vrea bătăi de cap scapă ieftin cu 100 - 150 de lei", comentează un tânăr şofer sub protecţia anonimatului.

Un alt şofer, Marius C., povesteşte că şi el zilele trecute a fost "acroşat" de un astfel de individ, care i-a cerut 400 de lei, acuzându-l de neacordare de prioritate, dar nu a cedat presiunilor acestuia şi l-a convins să renunţe, mergând pe o înţelegere amiabilă.
În unele cazuri, "agresorul" umblă cu maşini închiriate.

Citeşte mai multe despre vânătorii de fraieri în trafic pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici