Video A explodat bomba cu coronavirus la Nădlac? Peste 30.000 de oameni au trecut prin vamă fără control epidemiologic

  • Bomba cu coronavirus a explodat în Vama Nădlac 1
  • Autorităţile române au fost luate prin surprindere
  • Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac fără control epidemiologic
  • Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară
  • Efectele acestui haos se vor vedea în perioada care urmează
49397 afișări

Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac după ce autorităţile române au ridicat Starea de Urgenţă. Unii pleacă, alţii vin. Cei care pleacă au fost chemaţi de angajatorii din străinătate la lucru, cei care se întorc profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină.

Autorităţile au fost luate prin surprindere iar bomba biologică a explodat frontieră.

”Venim, aducem bani în ţară şi suntem trataţi ca vitele, mai rău” sau ”Nimeni nu îşi asumă nimic. Cine este devină? Noi că suntem aici”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor nemulţumiţi că au fost nevoiţi să aştepte ore în şir la vamă.

Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară. Nici o regulă nu a mai fost respectată, după câteva ore bune de aşteptare nervii celor mulţi au cedat

Pentru fluidizarea traficului, autorităţile au renunţat la controlul epidemiolorgic şi a deschis alte două puncte de trecere a frontierei. Nădlac II şi Vama Borş din Judeţul Bihor.  Efectele acestui haos se vor vedea în perioada care urmează.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici