A fost confirmat încă un deces după incendiul de la „Matei Balş”. Bilanţul se ridică la 9 morţi

  • Încă o persoană a decedat, marţi dimineaţa, în urma incendiului de la Institutul Naţional „Matei Balş”.
  • Bilanţul să ajungă la 9 morţi.
  • Ultimul deces s-a înregistrat la o femeie de 70 de ani, care era transferată la Spitalul de Urgenţă „prof. dr. Dimitrie Gerota”.
1312 afișări
Imaginea articolului A fost confirmat încă un deces după incendiul de la „Matei Balş”. Bilanţul se ridică la 9 morţi

Ministerul Sănătăţii a transmis că a fost informat, marţi dimineaţă, despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul 5 al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie.

Este vorba despre o pacientă în vârstă de 70 de ani, transferată după incendiu la Spitalul de Urgenţă „prof. dr Dimitrie Gerota”, care era internată în secţia de Terapie Intensivă.

Pacienta era în stare gravă, intubată, avea comorbidităţi şi era diagnosticată cu infecţie cu SARS-Cov-2.

Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici